Dobanzi credite persoane fizice

Dobanzi credite persoane fizice

Tipul creditului Procent dobanda / an Termen minim (luni) Termen maxim (luni)
Credit de Fidelitate PF
9.10
1
300
START PF
9.20
1
300
PRACTIC PF
9.30
1
300
RUSTIC PF
11.20
1
300
STANDARD PF
10.20
1
300
SENIOR PF
10.40
1
300

1.Acordarea creditelor cu dobânda variabila se face luând ca baza indicele ROBOR la 6 luni, din ultima zi a lunii anterioare la care se adauga marja fixa.
2.Actualizarea dobânzilor pentru creditele cu dobânda variabila se face semestrial astfel:
- la data de 1 iulie se actualizeaza indicele ROBOR la 6 luni, pentru perioada 1 iulie - 31 decembrie cu nivelul acestuia calculat la 30 iunie;
- la data de 1 ianuarie se actualizeaza indicele ROBOR la 6 luni, pentru perioada 1 ianuarie – 30 iunie cu nivelul acestuia calculat la 31 decembrie.
3. Procentul de dobanda afisat se aplica creditelor acordate membrilor cooperatori.
Contul de economii Acces
   Are ca scop gestionarea disponibilităților clienților care doresc să-și păstreze fondurile cu o dobândă mai mare decât cea la vedere bonificată conturilor curente, cu posibilitatea oferită clienților de a utiliza oricând aceste sume fără achitarea de penalități. Contul de economii reprezintă instrumentul prin care deponentul iși păstrează disponibilităţile în lei pe termen lung şi efectuează oricând depuneri şi retrageri de numerar, cu condiţia constituirii şi menţinerii unui plafon prestabilit prin contract, pe toată perioada de existenţă a contului de economii
Contul de economii Tezaur
Este un cont de acumulare pe termen lung , cu dobanda variabila, cu bonificarea anuala a dobanzii la implinirea unui an de la constituirea depozitului. Este un depozit flexibil si usor de gestionat pentru care clientul nu depinde de scadenta, deoraece permite oricand depuneri de numerar in acelasi cont si nu trebuie sa astepte termenul de maturitate.