Dobanzi credite persoane juridice

Dobanzi credite persoane juridice

Tipul creditului Procent dobanda / an Termen minim (luni) Termen maxim (luni)
Echipamente PJ
11.30
1
84
Standard PJ
11.30
1
36
Linie credit PJ Dob. fixa
10.40
1
12
Standard PJ (Robor 6 luni)
10.21
1
36
Imobiliar PJ (Robor 6 luni)
10.21
1
120
Linie credit PA Dob. fixa
10.40
1
12
Echipamente PJ (Robor 6 luni)
10.21
1
84
AGRO PJ (Robor 6 luni)
5.21
1
18

1.Acordarea creditelor cu dobânda variabila se face luând ca baza indicele ROBOR la 6 luni, din ultima zi a lunii anterioare la care se adauga marja fixa.
2.Actualizarea dobânzilor pentru creditele cu dobânda variabila se face semestrial astfel:
- la data de 1 iulie se actualizeaza indicele ROBOR la 6 luni, pentru perioada 1 iulie - 31 decembrie cu nivelul acestuia calculat la 30 iunie;
- la data de 1 ianuarie se actualizeaza indicele ROBOR la 6 luni, pentru perioada 1 ianuarie – 30 iunie cu nivelul acestuia calculat la 31 decembrie.
Contul de economii Acces
   Are ca scop gestionarea disponibilităților clienților care doresc să-și păstreze fondurile cu o dobândă mai mare decât cea la vedere bonificată conturilor curente, cu posibilitatea oferită clienților de a utiliza oricând aceste sume fără achitarea de penalități. Contul de economii reprezintă instrumentul prin care deponentul iși păstrează disponibilităţile în lei pe termen lung şi efectuează oricând depuneri şi retrageri de numerar, cu condiţia constituirii şi menţinerii unui plafon prestabilit prin contract, pe toată perioada de existenţă a contului de economii
Contul de economii Tezaur
Este un cont de acumulare pe termen lung , cu dobanda variabila, cu bonificarea anuala a dobanzii la implinirea unui an de la constituirea depozitului. Este un depozit flexibil si usor de gestionat pentru care clientul nu depinde de scadenta, deoraece permite oricand depuneri de numerar in acelasi cont si nu trebuie sa astepte termenul de maturitate.