Termeni și condiții
Istoricul cooperatiei

Acceptarea termenilor și condițiilor site-ului Băncii Cooperatiste Mihai Viteazul Târgoviște
Site-ul bcmvtgv.ro se află în proprietatea Băncii Cooperatiste Mihai Viteazul Târgoviște. Accesarea acestuia implica acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor stipulate mai jos. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile stipulate, vă rugam să nu folosiți acest site.

Drepturi de autor
Drepturile de autor asupra întregului continut al acestui site sunt proprietatea Băncii Cooperatiste Mihai Viteazul Târgoviște. Reproduceri
Reproducerea oricărei informații, fotografii etc. se face doar cu acordul prealabil scris al Băncii Cooperatiste Mihai Viteazul Târgoviște.
Modificări
Banca Cooperatistă Mihai Viteazul Târgoviște iși rezervă dreptul de a realiza în orice moment modificări asupra conținutului site-ului. Aceste modificări nu vor fi anunțate utilizatorilor, ci vor fi afișate pe www.bcmvtgv.ro.
Obligații
Banca Cooperatistă Mihai Viteazul Târgoviște nu iși asumă raspunderea pentru pierderi de natură directă sau indirectă rezultate din sau legate de folosirea sau gradul de performanța a serviciului, a acestui site sau a acelora care au legături cu acesta.
Răspunderi
Utilizatorul, prin folosirea acestui site, se obligă că:
· nu va modifica, distribui, copia, transmite, afișa, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul acestuia;
· nu va viola securitatea sistemelor sau rețelelor, în acest caz putând fi acționat în instanță, civil și penal;
· nu va folosi și nici nu va permite unei alte persoane să folosească serviciul pentru a transmite material care contravine oricărei legi sau dispoziții legale în vigoare, de natura obscenă, amenințător, agresiv, defăimător.
Informații personale și legături cu alte rețele
Pentru datele privind acest capitol vă rugam să citiți politica de confidențialitate. De asemenea, vă avertizăm că Banca Cooperatistă Mihai Viteazul Târgoviște nu controlează site-urile catre care oferă link-uri și nu răspunde pentru conținutul acestora. Dacă le accesați, vă recomandăm să consultați politicile de utilizare specifice.
Date personale
Toate informațiile pe care le oferiți (prin simpla abonare la newsletter) pot fi utilizate de Banca Cooperatistă Mihai Viteazul Târgoviște, după cum urmează:
· Menționarea numelui cu ocazia anumitor promoții;
· Contactarea prin e-mail în legatură cu diferite promoții, oferte de produse sau evenimente speciale oferite/organizate de CREDITCOOP/Banca Cooperatistă Mihai Viteazul Târgoviște;
· Realizarea unor anumite studii de piață, pe baza răspunsurilor clienților;
· Oferirea diferitelor premii sau bonusuri.
Contul de economii Tezaur
Este un cont de acumulare pe termen lung , cu dobanda variabila, cu bonificarea anuala a dobanzii la implinirea unui an de la constituirea depozitului. Este un depozit flexibil si usor de gestionat pentru care clientul nu depinde de scadenta, deoraece permite oricand depuneri de numerar in acelasi cont si nu trebuie sa astepte termenul de maturitate.
Contul de economii Acces
   Are ca scop gestionarea disponibilităților clienților care doresc să-și păstreze fondurile cu o dobândă mai mare decât cea la vedere bonificată conturilor curente, cu posibilitatea oferită clienților de a utiliza oricând aceste sume fără achitarea de penalități. Contul de economii reprezintă instrumentul prin care deponentul iși păstrează disponibilităţile în lei pe termen lung şi efectuează oricând depuneri şi retrageri de numerar, cu condiţia constituirii şi menţinerii unui plafon prestabilit prin contract, pe toată perioada de existenţă a contului de economii