Operatiuni Western Union

Vrei să transferi sau să încasezi bani rapid? Ai o rată la credit de achitat și lucrezi în străinătate? Sau ești în vacanță și ai rămas fără bani? O rudă are nevoie urgentă de bani și poșta este prea departe și oricum aveai drum pe la bancă?

Pensii
Banca Cooperatistă Mihai Viteazul Târgoviște iți stă la dispoziție cu acest serviciu prin unitațile sale, ca tu să poți primi sau trimite bani în toate colțurile lumii sau să primești bani din toate colțurile lumii, sau chiar din România, rapid, sigur si simplu.


Cum trimiți banii?
Vino cu actul de identitate, numele complet al destinatarului, suma în lei pe care dorești să o trimiți și țara de destinație, achită comisionul, și banii vor fi disponibili pentru a fi ridicați de destinatar fără nici un alt comision.

Cum primesti banii?
În numerar sau direct în contul tău deschis la Banca Cooperatistă Mihai Viteazul Târgoviște.
Dacă primești în numerar, vino cu actul de identitate, specifică țara din care ți-au fost trimiși banii, numele complet al expeditorului, suma trimisă (pe care tu o vei ridica în lei) și numărul transferului de bani.
Dacă primești direct în contul tău de plăti deschis la Banca Cooperatistă Mihai Viteazul Târgoviște, poți să-i utilizezi în orice moment.
În cât timp primești banii?
În câteva minute (RON)
Serviciul Western Union, prin care poți ridica banii trimiși în câteva minute. Acest serviciu permite:
-trimiterea / primirea de bani pe teritoriul României;
-trimiterea / primirea de bani în / din străinătate;
În 6 ore (RON)
Serviciul Western Union, prin intermediul căruia poți ridica banii începând cu 6 ore de la trimiterea lor. Acesta este un serviciu Western Union cu comisioane mai mici decât cel prin care poți ridica banii trimiși în câteva minute.
Acest serviciu permite:
-trimiterea / primirea de bani pe teritoriul României;
Comisioanele aferente tranzacțiilor Western Union se plătesc doar de către expeditor.
Contul de economii Tezaur
Este un cont de acumulare pe termen lung , cu dobanda variabila, cu bonificarea anuala a dobanzii la implinirea unui an de la constituirea depozitului. Este un depozit flexibil si usor de gestionat pentru care clientul nu depinde de scadenta, deoraece permite oricand depuneri de numerar in acelasi cont si nu trebuie sa astepte termenul de maturitate.
Contul de economii Acces
   Are ca scop gestionarea disponibilităților clienților care doresc să-și păstreze fondurile cu o dobândă mai mare decât cea la vedere bonificată conturilor curente, cu posibilitatea oferită clienților de a utiliza oricând aceste sume fără achitarea de penalități. Contul de economii reprezintă instrumentul prin care deponentul iși păstrează disponibilităţile în lei pe termen lung şi efectuează oricând depuneri şi retrageri de numerar, cu condiţia constituirii şi menţinerii unui plafon prestabilit prin contract, pe toată perioada de existenţă a contului de economii